Services

Business Services

STRATEGY

Μια σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να δρα και όχι να αντιδρά. Κάθε ενέργεια έχει αποτέλεσμα όταν βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό και όχι όταν προκύπτει τυχαία ως αντανακλαστική αντίδραση στις εκάστοτε συνθήκες. Ο στρατηγικός σχεδιασμός πρέπει να διέπει όλα τα επίπεδα μιας επιχείρησης και ορίζει τις τακτικές δράσης για κάθε ζήτημα. Έτσι αυξάνεται η απόδοση της κάθε επιχειρηματικής κίνησης, ενώ περιορίζεται η ζημιά που μπορεί να προέλθει από άγνωστες παραμέτρους.

Το ΚΕΑΚ, σε συνεργασία με την επιχείρησή σας, αναπτύσσει εξατομικευμένο πλάνο Digital & Marketing Strategy που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας σας. Όλες οι ενέργειες που προκύπτουν από τη στρατηγική marketing, πρέπει να χαρακτηρίζονται από απόλυτη συνέπεια στο περιεχόμενο, την προσέγγιση και την εικαστική εφαρμογή τους, καθώς είναι αποδεδειγμένη η αύξηση της αποδοτικότητας οποιασδήποτε ενέργειας ακολουθεί μια ξεκάθαρη, ορισμένη στρατηγική.

Οι ενέργειες που ορίζονται μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό, διαμορφώνονται ανάλογα την πλατφόρμα και πάντοτε με σεβασμό στον τελικό χρήστη, ο οποίος σήμερα είναι εξαιρετικά έμπειρος και έχει αναπτυγμένες απαιτήσεις από το περιεχόμενο που καλείται να καταναλώσει.

Η ομάδα του ΚΕΑΚ, είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της αναγνώρισης και της ανάπτυξης στόχων, της επιλογής ιδανικών platforms και εργαλείων. Το ΚΕΑΚ θέλει να αναπτύσσει ουσιαστικές Συνεργασίες και όχι απλώς Πελατολόγιο.

DIGITAL TRANSFORMATION

Σε μια εποχή όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις αλλάζουν τους κλάδους με πρωτοφανή ρυθμό, η υιοθέτηση του ψηφιακού μετασχηματισμού δεν αποτελεί απλώς επιλογή, αλλά αναγκαιότητα. Οι Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού μας, είναι σχεδιασμένες για να καθοδηγούν τις επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, προς ένα μέλλον καινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

SOCIAL MEDIA

Η αξιοποίηση της δύναμης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για brand μάρκετινγκ απαιτεί στρατηγική και προσέγγιση βασισμένη σε δεδομένα προσαρμοσμένα στο κοινό και τους στόχους του brand σας. Αυτό ακριβώς προσφέρει το ΚΕΑΚ. Παρέχουμε αποτελέσματα με συνέπεια, και σε mainstream αλλά και σε αναδυόμενες πλατφόρμες που καλύπτουν όλο το φάσμα των social media. Με την ενδυνάμωση οργανικών αποτελεσμάτων, χτίζουμε ένα ισχυρό θεμέλιο προκειμένου η επιχείρησή σας να έρθει όσο πιο κοντά στους πελάτες σας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Χτίστε το brand σας μαζί μας, στις μεγαλύτερες πλατφόρμες του κόσμου!

IN-HOUSE TRAINING

Τα πρακτικά προγράμματα εκπαίδευσης που καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης και αυξάνουν γρήγορα την απόδοση των στελεχών της. Τα workshops είναι προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν τη δυναμική συμμετοχή των εκπαιδευόμενων και να αυξήσουν τις γνώσεις και επιδεξιότητές τους σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις ειδικές συνθήκες της εργασίας τους στην ανάλογη επιχείρηση όπου βρίσκονται.

ANALYTICS

Ακόμη κι αν κάνετε όλα τα βήματα, ακόμη κι αν βάλετε διαφημίσεις, χρησιμοποιήσετε SEO ή emails, πώς ξέρετε ότι πλησιάζετε τον στόχο σας; Πώς ξέρετε τι πετυχαίνει και τι όχι; Τα Analytics είναι η ραχοκοκκαλιά κάθε marketing στρατηγικής. Γιατί; Επειδή είναι τα ψυχρά και αντικειμενικά νούμερα που δεν μπορούν να πουν ψέματα! Κάθε πλατφόρμα έχει τον δικό της τρόπο παρουσίασης των analytics στοιχείων. Η ομάδα του ΚΕΑΚ φροντίζει να μελετά σε βάθος τα δεδομένα αυτά και αποκρυπτογραφεί τα κρυμένα αποτελέσματα! Κάθε φορά που αναλύουμε σε βάθος τα δεδομένα της κάθε πλατφόρμας αξιολογούμε την εξέλιξη της στρατηγικής που έχουμε δομήσει. Έτσι παραμένουμε ευέλικτοι και μπορούμε να σας προτείνουμε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις εάν και όταν αυτό είναι απαραίτητο.

CUSTOM WEBSITES

Όταν κατασκευάζουμε website, διασφαλίζουμε ότι είναι κομμένα και ραμμένα για το επιχειρηματικό σας μοντέλο ώστε να αυξάνουν την επισκεψιμότητα και να σας δίνουν τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο ιστότοπο από την αρχή, να αναλάβουμε τη μεταφορά ενός υπάρχοντος website, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στον τρέχοντα ιστότοπό σας. Κάθε λύση είναι στα χέρια σας. Η ομάδα του ΚΕΑΚ διαλέγει την ιδανική τεχνολογία για τις ανάγκες σας και αναπτύσσει για το brand σας το ιδανικό website -την άγκυρα όλης της ψηφιακής σας παρουσίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας!

EMAIL MARKETING

Μπορεί να βλέπουμε διαρκώς νέες και νεότερες τεχνολογίες ν' αναπτύσσονται μπροστά στα μάτια μας, αλλά το πιο... πεισματάρικο εργαλείο είναι το email και φαίνεται πως δεν θα πάει πουθενά για αρκετό καιρό ακόμη! Το lead nurturing είναι ένα λεπτό εργαλείο digital marketing και με τη σωστή παρακολούθηση μπορεί να γίνει σημαντική πηγή ανάπτυξης νέων αγορών και διεύρυνσης του πελατολογίου σας. Η προσέγγιση του email marketing όμως, δεν περιορίζεται στις νέες επαφές, αλλά βοηθάει να ενδυναμώσετε τη σχέση σας με τους παλαιότερους και πιο πιστούς πελάτες σας, δείχνοντάς τους την εκτίμηση του brand σας.

SEO

Το Search Engine Optimization μπορεί να έχει γίνει... καραμέλα, αλλά λίγοι πραγματικά καταλαβαίνουν πόσο ουσιαστικός είναι ο ρόλος που παίζει στη δημιουργία οργανικών αποτελεσμάτων για τον ιστότοπο και τα social media του brand σας. Το ΚΕΑΚ αναλαμβάνει το βασικό keyword research προκειμένου να αναγνωρίσετε ποια είναι πραγματικά τα ενδιαφέροντα των πελατών σας και ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να προωθήσετε το brand σας. Ακόμη, δουλεύει στα παρασκήνια του custom website σας, για την ενσωμάτωση τεχνικού SEO που εξασφαλίζει τη μακροχρόνια επιτυχία του περιεχομένου σας. Εάν επιθυμείτε να εμφανίζεται το brand σας ψηλά στα αποτελέσματα, αυτό είναι το πρώτο βήμα!

Scroll to Top