fbpx

Μίλησαν για εμάς

Από το 2014, προωθούμε την Επιχειρηματικότητα, είμαστε υπέρ της Καινοτομίας, προσφέρουμε κίνητρα ανάπτυξης με πάντα διαφοροποιημένο επίπεδο ευέλικτων προγραμμάτων γνώσης, αλλά πάντα σε συνδυασμό με το πρακτικό κομμάτι που θέλει η αγορά εργασίας.

Η εκπαίδευση στο ΚΕΑΚ γεμίζει τα κενά της θεωρίας με πράξη. Καλό και προσιτό περιβάλλον με εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς.

Εξαιρετικός εισηγητής ο κ. Τζαμαρέλος, που αντιλαμβάνεται πλήρως το τι ακριβώς ζητάει το κοινό του και με επιδέξιο τρόπο κάνει τα πάντα κατανοητά!
Η μεταδοτικότητα είναι και το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημά του.

Πολύ ωραίος ο χώρος του ΚΕΑΚ, σε μεταφέρει άμεσα στην Business φιλοσοφία. Αρκετά καλή ανάπτυξη της ενότητας και πολύ εύστοχα παραδείγματα. Τα Case Studies απλά ήταν εξαιρετικά!

Excellent Presentations without the need for prerequisite knowledge! I really felt I gained a high-level experience! Totally worth it!

Εξαιρετικη η παρουσιαση του σεμιναριου. Μοναδικος και εξαιρετικος ο κυριος Τζαμαρελος και always "to the point" με επικοινωνιακο χαρισμα και απιστευτη μεταδοτικοτητα ως προς τη διδασκαλια του! Παντα προθυμος στην επιλυση οποιασδηποτε αποριας. Πολλα συγχαρητηρια και ενα μεγαλο ευχαριστω για την πολυτιμη γνωση που προσφερετε σε ενα value for money σεμιναριο επαγγελματικης καταρτισης!

Εξαιρετικό value for money course! Συμπυκνωμένο πρόγραμμα με λιγότερο θεωρητική θεματολογία και περισσότερη έμφαση στην αποτύπωση πρακτικών γνώσεων που απευθύνεται και σε όσους δεν έχουν προηγούμενη γνώση στον χώρο. Εξίσου ενδιαφέρον και για τους πιο καταρτισμένους λόγω της εμπειρίας του εισηγητή. Προσανατολισμός στη χρήση ζωντανών, πρακτικών παραδειγμάτων, αίσθηση εργαστηρίου, ενδιαφέρον απο την πρώτη ως την τελευταία ημέρα.

Μια ιδέα σου μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα χάρη στην ιδιαίτερη προσοχή που δίνουν οι εισηγητές και απαντούν με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα με τόσο χαμηλό κόστος να λάβω τόσο μεγάλη γνώση. Ευχαριστώ το ΚΕΑΚ που κάνει πράξη ότι δηλώνει και τον κ. Τζαμαρέλο για την καθοδήγηση που μου έκανε.

Το ΚΕΑΚ με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου. Να δω τα πράγματα με άλλη οπτική και να κατανοήσω, ότι εάν βλέπεις μπροστά, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

Παρακολούθησα το Digital Marketing Business Course και προτείνω ανεπιφύλακτα την παρακολούθηση οποιαδήποτε ενότητας σας ενδιαφέρει. Το περιβάλλον είναι άψογο και ο Κύριος Τζαμαρέλος φιλικός, ευγενικός και παρέχει πρακτικές γνώσεις μέσα από παραδείγματα, περιπτώσεις και τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου. Το πρόγραμμα και το υλικό είναι πλήρες και σε συνδυασμό με τον διδάσκοντα λύνει οποιαδήποτε απορία και σε κατατοπίζει πλήρως.

I recently participated in a five-day Digital Marketing seminar in KEAK presented by Gerasimos Tzamarelos. I found the seminar extremely helpful and the provided information directly “to the point”. It helped me understand enough things that I had confused in my mind. I would recommend anyone to attend.

Ένας εξαιρετικός Business Lounge χώρος που σε εμπνέει για δημιουργία. Διαδικασίες brainstorming και διαδραστικότητας που σπάνια συναντάς. Το πρακτικό κομμάτι είναι και το πιο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου. 

Respect σε έναν από τους πλέον δυνατούς εισηγητές του κλάδου. Μηνύματα με σαφήνεια και έξοχη παρουσίαση επικεντρωμένη στο στόχο του μαθήματος. Ειλικρινά το ΚΕΑΚ τρέχει πιο μπροστά από την εποχή που ζούμε.

Παρόλο που δεν είχα μεγάλη σχέση με τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, η εισήγηση ήταν τόσο ξεκάθαρη και απλή, που τελικά δεν παίζει ρόλο εάν δεν είσαι επαγγελματίας του κλάδου, αλλά η μεταδοτικότητα του εισηγητή. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κ. Τζαμαρέλο για τη μετάδοση της γνώσης. Εύχομαι να παραδειγματιστούν και άλλοι εισηγητές και να μάθουν το τι σημαίνει ήθος και επαγγελματισμός.

Καθηλωτικα ειληκρινης,σουπερ επικοινωνιακος και "to the point" ο κ.Τζαμαρελος λυνει αποριες με πρακτικες αμεσες λυσεις,για τον καθε επιχειρηματια που θελει να βελτιωσει το digital marketing της επιχειρησης του! Πολλα συγχαρητηρια,συνεχιστε ετσι!

Εξαιρετικό σεμινάριο Digital Marketing, χρήσιμες γνώσεις on the job, με σημαντικότερο σημείο την τέλεια μεταδοτικότητα του καθηγητή κου Τζαμαρέλου, δεν αποσυντονιζεσαι ούτε λεπτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

© 2014-2021 KEAK.GR. All Rights Reserved. Digital Marketing Projects.

Search