ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σκοπός

Η δημιουργία σχέσης στρατηγικού συνεταιρισμού (partnership relationships) με τα μέλη μας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επιχειρηματική & την επαγγελματική τους επιτυχία.


Όραμα

Να στοχεύουμε στη συνεχή πρόοδο
Να σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Να έχουμε ως πρεσβευτές ικανοποιημένα Μέληώστε να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικότητας


Δράσεις

Λέσχη Επιχειρηματικότητας - Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 

One Stop shop - VIP Success Club


WHO
IS WHO - ΚΕΑΚ

Γεράσιμος Τζαμαρέλος,PhD.

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Πραγματοποίησε τη Διατριβή του στο Πανεπιστήμιο του McGill στον Καναδά. Επιπλέον, έχει 2 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή και στο Digital Branding.
 Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διαφήμισης σε Εκδοτικούς Οργανισμούς με κυριότερους τον Δ.Ο.Λ. και το Πρώτο Θέμα. Το 2008, Ίδρυσε την Διαφημιστική εταιρία ¨Gelma Advertising & Consulting¨.
Έχει τιμηθεί για θέματα δημιουργικού σχεδιασμού. Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing, Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί τον τρίτο Μετα-Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών του, στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns.

Εμμανουήλ Χατζηγεωργιάδης

Ο Μανώλης Χατζηγεωργιάδης γεννήθηκε το 1966 στην Θεσσαλονίκη.
To 1987 εγκαταστάθηκε στην Γερμανία στην πόλη της Κολωνίας όπου και έζησε 20 χρόνια. Απέκτησε ειδικότητα στην πληροφορική και το 1998 ίδρυσε εταιρεία πληροφορικής (ατομική επιχείρηση Datamedia IT - Systemhaus) στην Κολωνία όπου και ανέλαβε πολλά εξειδικευμένα έργα και τα εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία.
Στο πελατολόγιο του ανήκουν μεγάλες γνωστές εταιρείες όπως BAYERAG, SIEMENS AG, LIDL & CoKG, η Πολεμική Γερμανική Αεροπορία (Deutsche Luftwaffe), όπως και τα Ελληνικά Προξενεία Κολωνίας και Ντίσελντορφ κ.α.
Στις δραστηριότητες του ως καθηγητής στα γραφεία εύρεσης εργασίας (Arbeitsamt) στην Κολωνία, όπως και στην Πολεμική Γερμανική Αεροπορία (Deutsche Luftwaffe) απέκτησε το απραίτητο Know How για την εκτέλεση σχολαστικών και εξειδικευμένων σεμιναρίων πληροφορικής.
Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα και ζει στην Καλλιθέα.
Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με την ειδικότητα του Επιστημονικού Ερευνητή στην Πληροφορική στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παράλληλα υποστηρίζει δικτυακές υποδομές μεγάλων εταιρειών και εξειδικεύετε σε υπηρεσίες πληροφορικής όπως τηλεδιασκέψεις, τηλεκπαίδευση, VoiceoverIP, WebHosting, σεμινάρια πληροφορικής κ.α.


Γιάννης Μιχαλέας

O Γιάννης Μιχαλέας γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με ειδικότητα στην Πληροφορική και την Καινοτομία. Ενεργό μέλος κοινοτήτων πληροφορικής με πολυετή πείρα στην Διαχείριση και Δημιουργία Καινοτόμων Έργων Πληροφορικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό. 
Έχει συμμετάσχει και ολοκληρώσει πολλά έργα μέσω επιδοτήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ασχολείται με σεμινάρια διαχείρισης και ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων, καθώς επίσης έχει πείρα στην ίδρυση εταιρειών καινοτομίας.
Είναι σύμβουλος πληροφορικής σε πολλές επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς που παρέχουν υπηρεσίες διαφήμισης, γραφιστικής και internet.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Δια Βίου Μάθηση

Η εμπειρία της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), βασίζεται στην πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και την απόλυτη ευημερία του κλίματος εμπιστοσύνης & συνέπειας μεταξύ τους.