fbpx

Courses/Events

 

Digital Transformation: Driving Digital Strategy

 Registration Closed
keakevents-businessplanning
Category
Professional
Date
2019-04-10 18:00 - 21:00
Venue
KEAK
Telephone
+30210 9589558

Πρόγραμμα ‘’Digital Transformation: Driving Digital Strategy’’
10-12.04.2019, στις 18:00 – 21:00
( Ώρα προσέλευσης: 17:45)

Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει το ειδικό πρόγραμμα Business ‘’Digital Transformation: Driving Digital Strategy’’.

Το πρόγραμμα

Σε όλες τις βιομηχανίες, οι ψηφιακές τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αγοράζουν και οι εταιρείες ανταγωνίζονται. Αυτό το ανταγωνιστικό πρόγραμμα Digital Marketing (transform Business), καλύπτει και παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για τον έλεγχο του Digital Leadership εντός της Επιχείρησης, καθώς και του Digital Transformation. Θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Digital Marketing και το Digital Transformation. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν στην πράξη το πώς θα χρησιμοποιούν τα ψηφιακά, κοινωνικά και κινητά εργαλεία μάρκετινγκ για να προωθήσουν την καινοτομία και να αναπτυχθούν στις Παγκόσμιες Αγορές.

Οφέλη Προγράμματος
Εστιάζοντας στο Digital Transformation, την Στρατηγική Digital Marketing και το Content, θα γίνει κατανοητή η μεταβολή συμπεριφοράς των καταναλωτών και των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης, θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ξανά το επιχειρηματικό σας μοντέλο, να επανεκτιμήσετε την αλυσίδα αξίας σας, να επανασυνδεθείτε με τους πελάτες σας και να ξαναφτιάξετε τον οργανισμό σας για το μέλλον.

Modules - Details (θεματολογία)
-Make digital transformation a key part of your organization's strategy
-Create and manage the capabilities that drive digital success
-Choose an organizational structure that spurs innovation and entrepreneurship
-Build a more flexible organization that aligns with strategic goals
-Manage channel conflict and design omnichannel strategies
-Engage customers through digital, social, and mobile marketing
-Extend your network by living and working with accomplished executives from various -backgrounds, industries, and countries across the globe
-Build relationships with a diverse group of peers who can provide wide-ranging insights into your business challenges and career decisions

Απευθύνεται:
• Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
• Σε εργαζόμενους/ στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).
• Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
• Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών - ανεξαρτήτως ειδικότητας - για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
• Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Όλη η θεματολογία θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο εργαστηρίου, με πρακτικά παραδείγματα.

Κόστος προγράμματος:
€70 (το κόστος είναι τελικό για όλο το πρόγραμμα - 3 ημέρες)

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 10-12.04.2019 | 18:00-21:00

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D
Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Επιπλέον, έχει 3 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns.
Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Στην Ακαδημαική καριέρα του έχει πάνω από 9.500+ ώρες Διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500+ σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
English Original Course 

Digital Transformation: Driving Digital Strategy

9 Hour Course | Course Language: Greek

Unique Unit for Greece (KEAK | INNOVATION FACTORY)

Summary
Across every industry, digital technologies are redefining the way consumers engage and companies compete. This challenging digital business strategy course provides a comprehensive framework for mastering digital leadership and organizational transformation. You will explore the latest technologies and learn how to leverage digital, social, and mobile marketing tools to drive innovation and spur growth.

Key Benefits
Focused on digital transformation, this digital business strategy program explores the best practices for building platforms and managing ecosystems that attract and retain customers. With a better understanding of changing consumer behavior and media habits, you will be ready to reinvent your business model, reassess your value chain, reconnect with your customers, and rebuild your organization for the future.

Modules - Details
• Make digital transformation a key part of your organization's strategy
• Create and manage the capabilities that drive digital success
• Choose an organizational structure that spurs innovation and entrepreneurship
• Build a more flexible organization that aligns with strategic goals

• Manage channel conflict and design omnichannel strategies
• Engage customers through digital, social, and mobile marketing
• Extend your network by living and working with accomplished executives from various backgrounds, industries, and countries across the globe
• Build relationships with a diverse group of peers who can provide wide-ranging insights into your business challenges and career decisions

Who Should Attend
• executives who are responsible for shaping overall corporate strategy and driving digital strategy
• Directors, and senior managers who are responsible for formulating and driving digital strategy
• Students in the Field of Marketing & Business

 
 

All Dates

  • 2019-04-10 18:00 - 21:00

Powered by iCagenda

© 2014-2021 TZAMARELOS GERASIMOS (KEAK.GR). All Rights Reserved. Digital Marketing & Social Media Seminars.

Search