fbpx

Το ΚΕΑΚ

Έχει μετασχηματιστεί για να υποστηρίξει τους επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις. Ο στόχος μας θα παραμένει πάντα ο ίδιος:  να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την κοινότητά μας και να διασφαλίσουμε ότι το εργατικό δυναμικό της εκάστοτε επιχείρησης, είναι προετοιμασμένο να αναλάβει αυτούς τους ρόλους.

Αποστολή

Να βοηθήσουμε τους πρωτοπόρους και τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν, παρέχοντας εξαιρετικούς πόρους επιχειρηματικής, εκπαιδευτικής και εργασιακής ανάπτυξης.

'Οραμα

Προώθηση μιας κουλτούρας καινοτόμου ανάπτυξης, όπου τα μέλη της κοινότητας, οι επιχειρηματίες και οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλύουν τα μεγαλύτερα προβλήματα του σήμερα.

Πιστεύουμε ότι οι σπουδαίες ιδέες αναπτύσσονται καλύτερα σε ένα περιβάλλον όπου άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο, προοπτικές και τομείς εμπειρίας μπορούν να εργαστούν δίπλα-δίπλα. Σε κάθε επίπεδο επιχείρησης - από την υποστήριξη της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων έως την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού - το KEAK ενθαρρύνει, επιτρέπει και εφαρμόζει τη συνεργασία. Με ομαδικό προσανατολισμό και με επίκεντρο τον άνθρωπο, προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους όσους συνεργαζόμαστε να φτάσουν πιο μακριά, πιο γρήγορα.

Πιστεύουμε στην παροχή της υψηλότερης δυνατής ποιότητας υποστήριξης, πόρων και προγραμμάτων σε όλους όσους εξυπηρετούμε. Στόχος μας είναι η διαφάνεια σε όλες τις πτυχές του έργου μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τα σχόλια που λαμβάνουμε - τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Θέτοντας ένα πρότυπο ανοιχτής και ειλικρινούς επικοινωνίας με τα μέλη της κοινότητάς μας, είμαστε σε θέση να προβληματιζόμαστε, να επαναλαμβάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας στην επιδίωξη της αριστείας.

Οι εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις είναι ασταμάτητες και είναι ζωτικής σημασίας να συμβαδίζει το ΚΕΑΚ. Από την έναρξη λειτουργίας μας το 2014, έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη. Παραμένοντας ευέλικτοι και δεκτικοί σε νέες ιδέες, είμαστε σε θέση να εξελισσόμαστε ώστε να υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες, τους συνεργάτες και την κοινότητά μας.

Ας αναπτυχθούμε μαζί.

Είτε ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα, είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή ομάδα, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΑΚ) παρέχει καθοδήγηση, κατάρτιση και πόρους, για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε.

Η ιστορία πίσω από το λογότυπο του ΚΕΑΚ: Η αλήθεια μας, κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Η αλήθεια είναι ότι όταν σχεδιάσαμε το λογότυπο του ΚΕΑΚ, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το impact που θα είχε.
Όχι λόγο φαντασμαγορικού λογότυπου, αλλά στην ουσία του, για τον κλάδο της Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης που υπηρετούμε από το 2014.

Όταν μιλάγαμε για να δούμε τι θα κάνουμε με λογότυπο, ο γραφίστας μας σχεδίαζε. Τόσο αφοσιωμένος ήταν μάλιστα, που θεωρήσαμε ότι ζωγραφίζει για να περάσει η ώρα του μέσα στο meeting room μας. Και ξαφνικά μετά από περίπου 2 ώρες, να το λογότυπο.
Λοιπόν παιδιά, τα λόγια του Γιάννη, αυτό είναι. Ακούω 2 ώρες τι λέτε και ζωγράφιζα.

‘’3 πυλώνες ανάπτυξης, που θεωρούνται τα στάδια της εκπαίδευσης. Το στάδιο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικό), τη δεύτερη βαθμίδα (Γυμνάσιο-Λύκειο) και ασφαλώς την τρίτη βαθμίδα (Πανεπιστήμιο) και τη Δια Βίου Μάθηση.’’

Αυτό ήταν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο. Μέσα από τους 3 πυλώνες, που σχηματίζονται σαν πύργοι, από τον πιο μικρό έως τον μεγαλύτερο, βάλαμε και μικρές αχτίνες φωτός. Την ανατολή ουσιαστικά, του κάθε επόμενου σταδίου ανάπτυξης των ανθρώπων στη μάθηση. Κάτι σαν τον κύκλο ζωής προιόντων στο Marketing. Δηλαδή την Εισαγωγή, την Ανάπτυξη, την Ωριμότητα και την Παρακμή.

Η επιμέλεια και το μεράκι για αυτό που ξεκινούσε ήταν ήδη σε χαρτί. Έμεναν απλά τα χρώματα. Μπλε για κάθε πυλώνα-πύργο τιμώντας τα χρώματα της Χώρας μας, Λευκό για κάθε στάδιο ανάπτυξης, που να φαίνεται σαν την ανατολή με αχτίνες ηλίου ανάμεσα σε κάθε πυλώνα μας και τέλος το γκρι για το τελικό στάδιο.

Φτιάχτηκε, μπήκαν μικρές προσθήκες και βγήκε on-air. Από τη στιγμή εκέινη μία υπόσχεση δώσαμε στον εαυτό μας. Θα τιμήσουμε τον κλάδο και αυτό το λογότυπο. Από το 2014, το τιμάμε ακόμα και δεν ξεχνάμε το πως σχεδιάστηκε. Με αγάπη, με γκρίνια, με εντάσεις και όλα αυτά τα υπέροχα τελικά πράγματα που αποτελούν το brainstorming σε μια αίθουσα συσκέψεων, από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχους.

Το ΚΕΑΚ | Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας, έκανε την εμφάνισή του. Ήταν έτοιμο.
Δεν έχουμε αλλάξει λογότυπο και ούτε θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Γιατί ακριβώς πρεσβεύει αυτό που κάνουμε.
Να συμβουλεύουμε σωστά, πρακτικά και με ουσία όπως ακριβώς μας εκπαίδευσαν και έδειξαν και σε εμάς.

Χωρίς υπερβολές, με τιμιότητα και αξιοπιστία και πάντα με γνώμονα αυτό που θέλει το κοινό μας. Με προσιτές τιμές για όλους, χωρίς να χάνεται η Αξία των υπηρεσιών μας.

 

2014-2024 KEAK.GR. All Rights Reserved. Αρ. ΓΕΜΗ/Company Registration: 008102901000

Search