ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Δελτίο Τύπου

Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), καλοσωρίζει μια ακόμα συνέργεια με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α), που για 3η συνεχόμενη χρονιά, έλαβε το 1o βραβείο στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ασθενών με χρόνια ρευματομυοσκελετικά προβλήματα EULAR PARE.

Σκοπός και στόχος όλων μας στο ΚΕΑΚ είναι να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους με ρευματικά νοσήματα για να γίνουν ανταγωνιστικά στην εργασία τους και τα στελέχη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, στις νέες τεχνολογίες καθώς και στο Digital Marketing.
Επιπλέον, θα βοηθήσουμε στο όραμα και στους στόχους της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, με κάθε μέσο για την ενίσχυση  των νόμων που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των ρευματοπαθών.

Το όραμα του ΚΕΑΚ, που για 4 χρόνια παραμένει το ίδιο, στοχεύοντας στη συνεχή πρόοδο και στον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τη νέα αυτή τιμητική για εμάς συνέργεια, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικότητας. 
Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ακόμη πιο υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης στην Παιδεία και την Εκπαίδευση σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας του ΚΕΑΚ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ)σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας.


Ποια είναι η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.)


Tags:

Δια Βίου Μάθηση

Η εμπειρία της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), βασίζεται στην πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και την απόλυτη ευημερία του κλίματος εμπιστοσύνης & συνέπειας μεταξύ τους.