Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Σκοπός

Η δημιουργία σχέσης στρατηγικού συνεταιρισμού (partnership relationships) με τα μέλη μας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επιχειρηματική & την επαγγελματική τους επιτυχία.


Όραμα

Να στοχεύουμε στη συνεχή πρόοδο
Να σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Να έχουμε ως πρεσβευτές ικανοποιημένα Μέληώστε να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικότητας


Δράσεις

Λέσχη Επιχειρηματικότητας - Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 

One Stop shop - VIP Success Club


WHO
IS WHO - ΚΕΑΚ

Γεράσιμος Τζαμαρέλος,PhD.

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Πραγματοποίησε τη Διατριβή του στο Πανεπιστήμιο του McGill στον Καναδά. Επιπλέον, έχει 2 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή και στο Digital Branding.
 Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διαφήμισης σε Εκδοτικούς Οργανισμούς με κυριότερους τον Δ.Ο.Λ. και το Πρώτο Θέμα. Το 2008, Ίδρυσε την Διαφημιστική εταιρία ¨Gelma Advertising & Consulting¨.
Έχει τιμηθεί για θέματα δημιουργικού σχεδιασμού. Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing, Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί τον τρίτο Μετα-Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών του, στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns.

Εμμανουήλ Χατζηγεωργιάδης

Ο Μανώλης Χατζηγεωργιάδης γεννήθηκε το 1966 στην Θεσσαλονίκη.
To 1987 εγκαταστάθηκε στην Γερμανία στην πόλη της Κολωνίας όπου και έζησε 20 χρόνια. Απέκτησε ειδικότητα στην πληροφορική και το 1998 ίδρυσε εταιρεία πληροφορικής (ατομική επιχείρηση Datamedia IT - Systemhaus) στην Κολωνία όπου και ανέλαβε πολλά εξειδικευμένα έργα και τα εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία.
Στο πελατολόγιο του ανήκουν μεγάλες γνωστές εταιρείες όπως BAYERAG, SIEMENS AG, LIDL & CoKG, η Πολεμική Γερμανική Αεροπορία (Deutsche Luftwaffe), όπως και τα Ελληνικά Προξενεία Κολωνίας και Ντίσελντορφ κ.α.
Στις δραστηριότητες του ως καθηγητής στα γραφεία εύρεσης εργασίας (Arbeitsamt) στην Κολωνία, όπως και στην Πολεμική Γερμανική Αεροπορία (Deutsche Luftwaffe) απέκτησε το απραίτητο Know How για την εκτέλεση σχολαστικών και εξειδικευμένων σεμιναρίων πληροφορικής.
Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα και ζει στην Καλλιθέα.
Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με την ειδικότητα του Επιστημονικού Ερευνητή στην Πληροφορική στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παράλληλα υποστηρίζει δικτυακές υποδομές μεγάλων εταιρειών και εξειδικεύετε σε υπηρεσίες πληροφορικής όπως τηλεδιασκέψεις, τηλεκπαίδευση, VoiceoverIP, WebHosting, σεμινάρια πληροφορικής κ.α.


Γιάννης Μιχαλέας

O Γιάννης Μιχαλέας γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με ειδικότητα στην Πληροφορική και την Καινοτομία. Ενεργό μέλος κοινοτήτων πληροφορικής με πολυετή πείρα στην Διαχείριση και Δημιουργία Καινοτόμων Έργων Πληροφορικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό. 
Έχει συμμετάσχει και ολοκληρώσει πολλά έργα μέσω επιδοτήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ασχολείται με σεμινάρια διαχείρισης και ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων, καθώς επίσης έχει πείρα στην ίδρυση εταιρειών καινοτομίας.
Είναι σύμβουλος πληροφορικής σε πολλές επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς που παρέχουν υπηρεσίες διαφήμισης, γραφιστικής και internet.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η δημιουργία σχέσης Στρατηγικού Συνεταιρισμού συμβάλλει με κάθε τρόπο στην Επιχειρηματική επιτυχία μας. Για αυτό το λόγο, όλοι οι Στρατηγικοι Συνεργάτες μας, που πρεσβεύουν τα ίδια ''πιστεύω'' με εμάς, συμβάλλουν ώστε να αποτελούμε πρότυπο Επιχειρηματικότητας.

BMB official logo

  Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑΚ...

Πρόγραμμα Marketing Management

Η εκπαίδευση στο ΚΕΑΚ γεμίζει τα κενά της θεωρίας με πράξη. Καλό και προσιτό περιβάλλον με εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς.

Νικόλαος Τσολακόπουλος

Digital Marketing Course

Εξαιρετικό value for money course! Συμπυκνωμένο πρόγραμμα με λιγότερο θεωρητική θεματολογία και περισσότερη έμφαση στην αποτύπωση πρακτικών γνώσεων που απευθύνεται και σε όσους δεν έχουν προηγούμενη γνώση στον χώρο. Εξίσου ενδιαφέρον και για τους πιο καταρτισμένους λόγω της εμπειρίας του εισηγητή. Προσανατολισμός στη χρήση ζωντανών, πρακτικών παραδειγμάτων, αίσθηση εργαστηρίου, ενδιαφέρον απο την πρώτη ως την τελευταία ημέρα.

Μαρία Ελένη Σταύρου


Πρόγραμμα
Diploma in Digital Marketing

Ένας εξαιρετικός Business Lounge χώρος που σε εμπνέει για δημιουργία. Διαδικασίες brainstorming και διαδραστικότητας που σπάνια συναντάς. Το πρακτικό κομμάτι είναι και το πιο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου. 

Στέργιος Καρατάσιος

Digital Marketing Advance

Εξαιρετικός εισηγητής ο κ. Τζαμαρέλος, που αντιλαμβάνεται πλήρως το τι ακριβώς ζητάει το κοινό του και με επιδέξιο τρόπο κάνει τα πάντα κατανοητά!

Η μεταδοτικότητα είναι και το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημά του.

Παναγιώτα Μάρκου

Πρόγραμμα Digital Business

Μια ιδέα σου μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα χάρη στην ιδιαίτερη προσοχή που δίνουν οι εισηγητές και απαντούν με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα με τόσο χαμηλό κόστος να λάβω τόσο μεγάλη γνώση. Ευχαριστώ το ΚΕΑΚ που κάνει πράξη ότι δηλώνει και τον κ. Τζαμαρέλο για την καθοδήγηση που μου έκανε.

Κωνσταντίνος Κονταράτος

Σεμινάριο Marketing Strategy

Respect σε έναν από τους πλέον δυνατούς εισηγητές του κλάδου. Μηνύματα με σαφήνεια και έξοχη παρουσίαση επικεντρωμένη στο στόχο του μαθήματος. Ειλικρινά το ΚΕΑΚ τρέχει πιο μπροστά από την εποχή που ζούμε. 

Θωμάς Μαμακούλας
Επιχειρηματίας

Σεμινάριο Facebook & Marketing

Πολύ ωραίος ο χώρος του ΚΕΑΚ, σε μεταφέρει άμεσα στην Business φιλοσοφία. Αρκετά καλή ανάπτυξη της ενότητας και πολύ εύστοχα παραδείγματα. Τα Case Studies απλά ήταν εξαιρετικά!   

Βασιλική Σωτηρίου
Επιχειρηματίας

Σεμινάριο Προσωπική Ανάπτυξη

Το ΚΕΑΚ με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου. Να δω τα πράγματα με άλλη οπτική και να κατανοήσω, ότι εάν βλέπεις μπροστά, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.    

Αναστάσιος Τζαφέρης

Σεμινάριο Modern Human Resources

Παρόλο που δεν είχα μεγάλη σχέση με τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, η εισήγηση ήταν τόσο ξεκάθαρη και απλή, που τελικά δεν παίζει ρόλο εάν δεν είσαι επαγγελματίας του κλάδου, αλλά η μεταδοτικότητα του εισηγητή. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κ. Τζαμαρέλο για τη μετάδοση της γνώσης. Εύχομαι να παραδειγματιστούν και άλλοι εισηγητές και να μάθουν το τι σημαίνει ήθος και επαγγελματισμός.  

Ιωάννα Κοκκόλα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

From initial planning of your digital strategy, designing your website or mobile app, improving your SEO, integrating social media, using email marketing, right through to understanding online analytics, the latest courses in digital marketing in Co Operation with KEAK, Athens, Greece will help you get the most from your marketing campaigns!

Lifestyle has changed and so should education.
In a time of movement, flexibility, and information overflow, we are determined to create a new learning experience that meets both your needs and today’s business standards!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το project βασίζεται στις Καινοτομικές Διαδικασίες Εκπαίδευσης & Δράσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού με υψηλά standards, που έχει ως στόχο την Εφαρμογή Ομάδων Εργασίας στους μαθητές, θέτοντας στόχους, αναπτύσσοντας δεξιότητες και τα ''κρυφά'' ταλέντα τους. Οι μαθητές μας αποκαλούνται Portfolio Carriers Students και έχουν προσωπικό Portfolio προσωπικής διαδρομής, μέσα από τις διαδικασίες εκπαίδευσης.
Στόχοι:
* Να βοηθήσουμε τους μαθητές να καταλάβουν τον εαυτό τους.
* Να εξοικειωθούν οι μαθητές με τη συγκέντρωση στοιχείων και να αναλάβουν την ευθύνη ανάπτυξης του, να δουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία σε σχέση με τους στόχους.
Αυτό γίνεται με:.
• Τρόπους να του δείχνουμε το δρόμο! (με σύνδεση και ενημέρωση με την αγορά εργασίας, με συζήτηση και συνεχή επικοινωνία)
• Ενισχύουμε την αυτοεκτίμηση, την αυτογνωσία των παιδιών!
• Γιατί χωρίς αυτοεκτίμηση δεν μπορεί να διεκδικήσει εργασία, εγκαταλείπει!
Βασιζόμαστε σε Εκπαιδευτική Καινοτομία όπως,
• Δωρεάν Μάθηση σε 5 αστέρων μαθητές.
• Υποτροφίες μέσω υποστηρικτών για δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
• Κάθε εβδομάδα αξιολόγηση μαθητών και προσανατολισμού.
• Εκπαίδευση γονέων & συλλόγων για τις αξίες του εκάστοτε παιδιού.
Και με τη Διαφοροποιημένη παιδαγωγική στην τάξη, όπως
• Ο εκπαιδευτικός εκτιμά κάθε μαθητή ως άτομο
• Ο εκπαιδευτικός δεν ξεχνά να διδάξει (ενίσχυση αυτοσεβασμού)
• Ο εκπαιδευτικός αυξάνει συνέχεια την εμπειρογνωμοσύνη του
• Ο εκπαιδευτικός συνδέει τους μαθητές με τις ιδέες
• Ο εκπαιδευτικός προσπαθεί να πετύχει ευχάριστη μάθηση
• Ο εκπαιδευτικός διατυπώνει υψηλές προσδοκίες και προσφέρει στήριξη - ΟΡΑΜΑ
• Ο εκπαιδευτικός βοηθά τους μαθητές του να βρουν νόημα στην εργασία που αναλαμβάνουν με κριτήρια αξιολόγησης
• Ο εκπαιδευτικός μοιράζεται τη διδασκαλία με τους μαθητές (παρουσιάσεις)
• Ο εκπαιδευτικός αγωνίζεται για την ανεξαρτησία των μαθητών
• Ο εκπαιδευτικός χρησιμοποιεί τη θετική ενέργεια και το χιούμορ
• Η διδασκαλία δεν είναι διαφορετική από τη ζωή

Πληροφορίες για τα προγράμματα μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 210 95 89 558.

Δια Βίου Μάθηση

Η εμπειρία της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), βασίζεται στην πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και την απόλυτη ευημερία του κλίματος εμπιστοσύνης & συνέπειας μεταξύ τους.

Blog