fbpx

Υπηρεσίες

STRATEGY

Μια σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να δρα και όχι να αντιδρά.

Κάθε ενέργεια έχει αποτέλεσμα όταν βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό και όχι όταν προκύπτει τυχαία ως αντανακλαστική αντίδραση στις εκάστοτε συνθήκες.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός πρέπει διέπει όλα τα επίπεδα μιας επιχείρησης και ορίζει τις τακτικές δράσης για κάθε ζήτημα. Έτσι αυξάνεται η απόδοση της κάθε επιχειρηματικής κίνησης, ενώ περιορίζεται η ζημιά που μπορεί να προέλθει από άγνωστες παραμέτρους.

Το ΚΕΑΚ, σε συνεργασία με την επιχείρησή σας, αναπτύσει εξατομικευμένο πλάνο Digital & Marketing Strategy που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας σας.

Όλες οι ενέργειες που προκύπτουν από τη στρατηγική marketing, πρέπει να χαρακτηρίζονται από απόλυτη συνέπεια στο περιεχόμενο, την προσέγγιση και την εικαστική εφαρμογή τους, καθώς είναι αποδεδειγμένη η αύξηση της αποδοτικότητας οποιασδήποτε ενέργειας ακολουθεί μια ξεκάθαρη, ορισμένη στρατηγική.

Οι ενέργειες που ορίζονται μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό, διαμορφώνονται ανάλογα την πλατφόρμα και πάντοτε με σεβασμό στον τελικό χρήστη, ο οποίος σήμερα είναι εξαιρετικά έμπειρος και έχει αναπτυγμένες απαιτήσεις από το περιεχόμενο που καλείται να καταναλώσει.

Η ομάδα του ΚΕΑΚ, είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της αναγνώρισης και της ανάπτυξης στόχων, της επιλογής ιδανικών platforms και εργαλείων. Το ΚΕΑΚ θέλει να αναπτύσσει ουσιαστικές Συνεργασίες και όχι απλώς Πελατολόγιο.

Image

SEO

Το Search Engine Optimization μπορεί να έχει γίνει... καραμέλα, αλλά λίγοι πραγματικά καταλαβαίνουν πόσο ουσιαστικός είναι ο ρόλος που παίζει στη δημιουργία οργανικών αποτελεσμάτων για τον ιστότοπο και τα social media του brand σας.

Το ΚΕΑΚ αναλαμβάνει το βασικό keyword research προκειμένου να αναγνωρίσετε ποια είναι πραγματικά τα ενδιαφέροντα των πελατών σας και ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να προωθήσετε το brand σας.

Ακόμη, δουλεύει στα παρασκήνια του custom website σας, για την ενσωμάτωση τεχνικού SEO που εξασφαλίζει τη μακροχρόνια επιτυχία του περιεχομένου σας.

Εάν επιθυμείτε να εμφανίζεται το brand σας ψηλά στα αποτελέσματα, αυτό είναι το πρώτο βήμα!

Image

SOCIAL MEDIA

Η αξιοποίηση της δύναμης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για brand μάρκετινγκ απαιτεί στρατηγική και προσέγγιση βασισμένη σε δεδομένα προσαρμοσμένα στο κοινό και τους στόχους του brand σας. Αυτό ακριβώς προσφέρει το ΚΕΑΚ.

Παρέχουμε αποτελέσματα με συνέπεια, και σε mainstream αλλά και σε αναδυόμενες πλατφόρμες που καλύπτουν όλο το φάσμα των social media.

Με την ενδυνάμωση οργανικών αποτελεσμάτων, χτίζουμε ένα ισχυρό θεμέλιο προκειμένου η επιχείρησή σας να έρθει όσο πιο κοντά στους πελάτες σας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Χτίστε το brand σας μαζί μας, στις μεγαλύτερες πλατφόρμες του κόσμου!

Image

CUSTOM WEBSITES

Όταν κατασκευάζουμε website, διασφαλίζουμε ότι είναι κομμένα και ραμμένα για το επιχειρηματικό σας μοντέλο ώστε να αυξάνουν την επισκεψιμότητα και να σας δίνουν τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο ιστότοπο από την αρχή, να αναλάβουμε τη μεταφορά ενός υπάρχοντος website, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στον τρέχοντα ιστότοπό σας. Κάθε λύση είναι στα χέρια σας.

Η ομάδα του ΚΕΑΚ διαλέγει την ιδανική τεχνολογία για τις ανάγκες σας και αναπτύσσει για το brand σας το ιδανικό website -την άγκυρα όλης της ψηφιακής σας παρουσίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας!

Image

Το ΚΕΑΚ

Όλα τα digital προϊόντα και υπηρεσίες μας, βασίζονται σε αποδεδειγμένα best practices και έχουν ως στόχο τα ιδανικά αποτελέσματα για κάθε συνεργάτη μας.

Υπηρεσίες

Η ομάδα του ΚΕΑΚ παρακολουθεί στενά κάθε νέα εξέλιξη στις τεχνολογίες της Ψηφιακής Προώθησης για να υποστηρίξει την επιχείρησή σας.

Επικοινωνία

Θέλετε να προτείνετε κάτι ή αναζητάτε πληροφορίες που δεν βρίσκετε εδώ; Επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

2014-2022 KEAK.GR. All Rights Reserved. Gerasimos Tzamarelos. Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 008102901000

Search