Ιαπωνική Διοικητική & Marketing

 Η εγγραφή έκλεισε
Κατηγορία
Seminars
Ημερομηνία
2017-05-29 18:00 - 20:30
Τόπος
Innovathens - Pireos 100
Athina 118 54, Greece

Σεμινάριο: ‘Ιαπωνική Διοικητική & Marketing’’
Δευτέρα 29 Μαίου 2017, στις 18:00 – 20:30
( Ώρα προσέλευσης: 17:45)

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα «Ιαπωνική Διοικητική & Marketing».
Ένα από τα σύγχρονα οικονομικά εντυπωσιακά της εποχής είναι η αποτελεσματική Διοίκηση της Ιαπωνίας, που έχει προσελκύσει ένα μεγάλο βαθμό προσοχής αλλά και θαυμασμού. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ιαπωνικής Διοικητικής, είναι η ομαδική λήψη των αποφάσεων, η αφοσίωση αλλά και η εργασιακή ηθική των στελεχών και του εργατικού δυναμικού της εκάστοτε επιχείρησης.

Θεματολογία Εισήγησης
1. Οικονομική Ανάπτυξη της Ιαπωνίας
2. Διεθνοποποίηση της αγοράς
3. Οι κυριότεροι Επιχειρισιακοί όμιλοι της Ιαπωνίας
4. Ανάπτυξη Νέων προιόντων
5. Η επιθετική προώθηση των προιόντων
6. Οι Στρατηγικές Marketing των Επιχειρήσεων στην Ιαπωνία

Εισηγητής : Γεράσιμος Τζαμαρέλος,PhD.
Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 2017-05-29 18:00 - 20:30
 

Υποστήριξη από iCagenda

Δια Βίου Μάθηση

Η εμπειρία της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), βασίζεται στην πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και την απόλυτη ευημερία του κλίματος εμπιστοσύνης & συνέπειας μεταξύ τους.