Χρηματοδότηση της Επιχειρηματικής Ιδέας

 Η εγγραφή έκλεισε
Κατηγορία
Seminars
Ημερομηνία
2017-03-30 18:00 - 20:30
Τόπος
KEAK - Leof. El. Venizelou 104
Kallithea 176 76, Greece
Τηλέφωνο
2109589558
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει το σεμινάριο με θέμα «Χρηματοδότηση της Επιχειρηματικής Ιδέας».

Το σημερινό πρόβλημα της Σύχρονης Επιχειρηματικότητας είναι η Χρηματοδότηση για την κάλυψη των Πραγματικών Αναγκών μιας Επιχείρησης και ΟΧΙ των Προσωπικών Αναγκών μας. Το συγκεκριμένο σεμινάριο ΔΕΝ απευθύνεται σε ανθρώπους χωρίς Στόχους, Όραμα και Επιχειρηματική Σκέψη.

Απευθύνεται στους τολμηρούς και σε ανθρώπους που στηρίζουν την Ιδέα τους και θέλουν να τη δουν να γίνεται πράξη. Άλλο ‘’Έχω απλά μια Ιδέα’’ και άλλο ‘’Υλοποιώ και Αναγνωρίζω τις πραγματικές μου ανάγκες’’.

Θεματολογία Εισήγησης
Τα βασικά ερωτήματα για να αναζητήσουμε χρηματοδότηση:
• Πόσα χρήματα απαιτούνται;
• Πώς θα τα βρω;
Ανάγκες χρηματοδότησης
Που θα βρώ χρήματα για την ιδέα μου;
• Στην Ελλάδα μέσω ΕΣΠΑ; Αξίζει να ασχοληθώ;
• Από άλλο φορέα στην Ευρώπη;
Πως θα επιλέξουμε τη χρηματοδότηση που μας ταιριάζει;
Τα Must για Χρηματοδότηση

Εισηγητής : Γεράσιμος Τζαμαρέλος
Κόστος Συμμετοχής: 30 ευρώ
Απαραίτητη η προεγγραφή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 2017-03-30 18:00 - 20:30
 

Υποστήριξη από iCagenda

Δια Βίου Μάθηση

Η εμπειρία της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), βασίζεται στην πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και την απόλυτη ευημερία του κλίματος εμπιστοσύνης & συνέπειας μεταξύ τους.